Koning Willem Alexanderstraat 3 - 6245 EH Eijsden - T 043 852 4320
KazerijVerschuren generated by WOWSlider.com
RECEPTEN
Zoekt u een lekker recept voor kerstavond. Of een heerlijk recept voor bij een stevige borrel. Dan bent u hier precies op de juiste plek!

Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is met onze producten vindt u hieronder de lekkerste recepten gemaakt van onze producten. receptenlijst

PARMESAANSE KAASKROKETTEN

Lekker kaaskroketje van Parmesaanse kaas. Ook als lunch-brunch, met een lekker broodje en mosterd.

VOORBEREIDING

Week het gelatineblaadje in koud water. Meng de bloem en boter en maak zo met de melk, wat nootmuskaat, zout en peper een bechamel. Voeg er de gemalen parmesan aan toe, het gelatineblaadje en een eierdooier. Vet een kom in met wat olie en doe er de bechamel in. Dek hem af en plaats hem een nachtje in de koelkast.

BEREIDINGSWIJZE

Maak kroketvormen van de bechamel met bijvoorbeeld een ijsschepper. De kroketten paneren doe je door ze eerst in eiwit te draaien en dan door het paneermeel te halen. Je kroketjes zijn klaar om gebakken te worden. Verwarm je frituur aan 180°C. Na 2 à 3 minuutjes zijn de kroketten goudbruin. Om je kaaskroketjes te garneren kan je peterselie even frituren

BOODSCHAPPENLIJSTJE

  • 200 gram gemalen parmesan
  • 3 dl melk
  • 50 gram bloem
  • 50 gram boter
  • 1 Blaadje gelatine
  • 1 Eierdooier
  • Eiwit
  • Paneermeel
  • Nootmuskaat
  • Zout & peper
  • Peterselie
Copyright