Koning Willem Alexanderstraat 3 - 6245 EH Eijsden - T 043 852 4320
KazerijVerschuren generated by WOWSlider.com
PRODUCTEN

HOLLANDSE KAAS

Door de jaren ervaring in de kaas hebben we een uitgelezen assortiment Hollandse kaas. Wij hebben gekozen voor Noord Hollandse kaas uit fabriek de tijd omdat deze een heerlijke volle smaak hebben. Onze boerenkazen komen van speciaal geselecteerde boeren uit het groene hart van Nederland. Daarnaast hebben we zeer smakelijke 30+ kazen van de Alexander Hoeve. Op de hoeve gelegen in het buitengebied van Woerden rijpen al onze kazen op natuurlijke wijze. Hier krijgen de kazen de tijd om mooi oud te worden op de zelfde manier als 100 jaar geleden.

BUITENLANDSE KAAS

Naast ons vaste assortiment buitenlandse kazen, hebben we een wekelijks wisselend assortiment aan kaasspecialiteiten. Onze leveranciers gaan wekelijks naar Rungis, Parijs om op de grootste groothandels markt pareltjes van kazen te zoeken die op dat moment prachtig geaffineerd zijn. Hierdoor kunnen we lekkere kazen leveren voor een aantrekkelijke prijs. Ook zijn hier de echte mooie boerenkaasjes zoals u op de Franse marktjes tegenkomt verkrijgbaar , en daardoor ook bij ons

OLIJVEN, SALADES ETC.

Al onze salades, roomkazen, kruiden bries komen uit eigen keuken . Ook marineren wij onze olijven zelf. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te maken.

NOTEN EN ZUIDVRUCHTEN

Bij ons vind u een uitgebreid en aan het seisoen aangepaste assortiment noten en zuidvruchten. De noten bakken wij zelf en maken hier heerlijke mixen van.

WIJNEN

In ons steeds uitbreidend assortiment vind u heerlijke wijn uit Europa. Een gedeelte van de wijnen worden exclusief voor ons geïmporteerd. In ons assortiment vind u witte, rosé en rode wijnen, Cava's, prosecco en mooie port's . Daarbij hebben we een mooie selectie lokale wijnen van wijndomein "de stad maastricht" . Regelmatig geven ons leveranciers in de winkel uitleg over de wijnen en wijn spijs combinaties . U kunt bij ons ook terecht voor proeverijen en wijncursussen onder leiding van een vinoloog. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

STREEKPRODUCTEN

Naast de lokale wijnen hebben wij honing, appelstroop en rauwe hammen in de aanbieding. Uiteraard verkopen wij een zeer lekker "stinkkaas" deze halen wij rechtstreeks van de boerderij.

WORSTEN

Met de kazen komen er ook heerlijke worsten mee uit Parijs niet alleen verschillende saucissons maar ook spaanse en italiaanse worsten.

OVERIG

Voor de kookliefhebber hebben wij allerlei speciale ingrediënten zoals safraan, verse vanille, vanille extract, azijnen , olies. Alles van de hoogste kwaliteit ,U kunt bij ons altijd truffels bestellen.
Copyright